Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ - ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΟΥΜΕ.


Η καταιγίδα του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ έρχεται. Οι εργολάβοι μαζί με την Κυβέρνηση και τα ΜΜΕ ανοίγουν ομπρέλες για να κρατήσουν άμυνα. Μετά από μήνυση που είχε υποβάλλει η εταιρία ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ κατά εννέα μελών του κινήματος ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ με κατηγορίες σύστασης τρομοκρατικής οργάνωσης και σέρνονταν για μήνες στο στάδιο της προδικασίας χωρίς να είναι δυνατόν να στοιχειοθετηθεί σοβαρά, μετετράπη σε «φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής και οικιακής ειρήνης, παρακώλυση συγκοινωνιών, διατάραξη ασφαλείας συγκοινωνιών και συκοφαντική δυσφήμηση». Η εισαγγελία άσκησε τις διώξεις. Τα ΜΜΕ ανέλαβαν το γνωστό τους ρόλο να προβάλλουν το γεγονός ως διώξεις δήθεν κατά όσων δεν πληρώνουν.
Έχουμε και λέμε:
1. Οι διώξεις δεν θα μπορούσαν ποτέ να ασκηθούν κατά των πολιτών που αρνούνται να πληρώσουν τα χαράτσια στους δρόμους, τα εισιτήρια, τα νοσοκομεία κ.ο.κ. Σχεδόν δύο χρόνια δράσεων άρνησης πληρωμής από εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας δεν έχει γίνει ούτε μία αγωγή. Γιατί;;;
2. Διώξεις αντίθετα ασκήθηκαν ενάντια στις πολεοδομικές αυθαιρεσίες της ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ που καταδικάστηκε και της επιδικάστηκε πρόστιμο ύψος 22 εκ. ευρώ που αρνείται να καταβάλλει!
3. Οι διώξεις που ασκήθηκαν στρέφονται κατά εννέα πρωτοπόρων για αδικήματα που δεν μπορούν να αποδειχτούν γιατί: Ποτέ δεν συνελήφθηκε μέλος του κινήματος με τις παραπάνω κατηγορίες. Αλήθεια για ποια διατάραξη κοινής και οικιακής ειρήνης μιλάμε στους σταθμούς των διοδίων; Καταμεσίς του πουθενά ούτε αλεπούδες δεν περνάνε! Ποια παρακώλυση συγκοινωνιών; Εμείς ανοίγουμε τους δρόμους! Φθορά ξένης ιδιοκτησίας; Ta αυθαίρετα που έχουν στήσει στις εθνικές μας οδούς έπρεπε να μην έχουν γίνει ποτέ. Σπάσαμε τις μπάρες λένε; Μα μπάρες ούτε στις συμβάσεις παραχώρησης δεν αναφέρεται να υπάρχουν! Συκοφαντική δυσφήμηση; Εδώ γελάμε.
Πώς απαντάμε επί της ουσίας: Την ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ σε όλη την Ελλάδα. Στο σταθμό διοδίων ΑΦΙΔΝΩΝ (3μ.μ.) καταλήγουμε μετά από όλα τα ανοίγματα - και της ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ - για να δείξουμε στην Κυβέρνηση των εργολάβων και τη ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ ότι δεν ψαρώνουμε! Στις διώξεις απαντάμε με κινητοποιήσεις. Σηκώνουμε τις μπάρες και περνάμε. Δεν πληρώνουμε, Δεν θα πληρώσουμε την κρίση τους.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΦΛΕΒΑΡΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στις ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ - ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΟΥΜΕ.


http://denplirono.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.