Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Μεγάλες οι ελλείψεις σε Καθηγητές στο Λύκειο Μαντουδίου-


  Οι γονείς και οι μαθητές εξετάζουν διάφορες κινητοποιήσεις  και βλέπουν  σοβαρά τη περίπτωση κατάληψης του σχολείου, εάν μέχρι τη πρώτη εβδομάδα Νοεμβρίου  δεν δοθεί λύση.


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  Σ .Γ .Κ.    ΤΟΥ Γ Ε Λ  ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ

   Τη Παρασκευή  20/11/2011 στο Γ Ε Λ  Μαντουδίου  συνήλθε το σχολικό συμβούλιο μετά από πρόσκληση του Δ/ντή του Σχολείου και με θέμα  ¨  Ελλείψεις του σχολείου σε διδακτικό προσωπικό  και ενέργειες  ¨

  Το   Σ. Σ   μετά  από  συζήτηση- ενημέρωση διαπίστωσε  ότι :


  1.  Το σχολείο μέχρι και σήμερα υπολειτουργεί με ευθύνη της πολιτείας.
 
  2.  Οι μέχρι  τώρα  ενοχλήσεις από το σχολείο, τους  γονείς, τον  Σ. Γ. Κ και την δημοτική αρχή, προς τη  Δ Δ Εκπ/σης   Ευβοίας και την Περιφέρεια δεν απέδωσαν.

 3.  Κάθε μέρα που περνάει χάνεται πολύτιμος χρόνος εις βάρος της μάθησης των   μαθητών  και ιδιαίτερα αυτών, που θα συναγωνιστούν άνισα συμμαθητές τους  στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

  4. Σήμερα  20/10/11 στο σχολείο  δεν  διδάσκονται τα  μαθήματα αρχαίων ελληνικών, νέων ελληνικών, ιστορίας ,λογοτεχνίας σε τμήματα και των τριών τάξεων, ελλείψει καθηγητών φιλολόγων για 32 ώρες και Αγγλικών για 14 ώρες την εβδομάδα.

5.      Η  πρόσληψη φιλολόγου - 20/10/’11-  δεν λύνει το πρόβλημα αφού η ίδια δήλωσε ότι  θα φύγει για προσωπικούς λόγους .

     
   Για όλους του παραπάνω λόγους  ο  Σ. Γ. Κηδεμόνων  διαμαρτύρεται εντονότατα και γνωστοποιεί  δημοσία το όλο θέμα με σκοπό  οι αρμόδιοι  να σκύψουν στο πρόβλημά μας.
     Ο Σ. Γ. Κ   κάνει γνωστό ότι οι γονείς και οι μαθητές εξετάζουν διάφορες κινητοποιήσεις  και βλέπουν  σοβαρά τη περίπτωση κατάληψης του σχολείου, εάν μέχρι τη πρώτη εβδομάδα Νοεμβρίου  δεν δοθεί λύση.
        Τέλος σύμφωνα  με εγκύκλιο της κ Υπουργού , για τις ώρες που χάνονται από τις καταλήψεις-εν είδη τιμωρίας  προβλέπεται η αναπλήρωση  τους με περικοπές εκδρομών, μαθήματα  το Σάββατο, παράταση του έτους  κ.α.

   Οι δεκάδες ώρες που χάθηκαν με ευθύνη της πολιτείας πως θα αναπληρωθούν;
   Οι ώρες που έχουν χαθεί μέχρι σήμερα υπερβαίνουν   τις  350 !!

     ΑΠΟ     ΤO
         Σ.Γ..Κ

            -Ο-
     ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.