Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Δήμος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας : ένα μεγάλο ευχαριστώ! 240 γυναίκες υποβλήθηκαν σε μαστογραφικό έλεγχο

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011 ολοκληρώθηκε η 4ημερη επίσκεψη του κινητού μαστογράφου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011 ολοκληρώθηκε η 4ημερη επίσκεψη του κινητού μαστογράφου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.


Για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες, στο Μαντούδι και στη Λίμνη, περισσότερες από 240 γυναίκες από όλες τις Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων, υποβλήθηκαν σε μαστογραφικό έλεγχο πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Χωρίς κόστος, χωρίς ταλαιπωρία, δίπλα στο σπίτι τους, προσφέρθηκε στις γυναίκες τους Δήμου μας μια ανώδυνη εξέταση και ένα εισιτήριο για τη ζωή.

Ο Δήμος  Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας ευχαριστεί την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και τον χορηγό την εταιρεία καλλυντικών AVON για την προσφορά τους, καθώς και το «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου μας, που βοήθησε στο συντονισμό και την εξυπηρέτηση των γυναικών. Όλοι τους έδωσαν ένα μάθημα προσφοράς, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Ανανεώνουμε το ραντεβού για του χρόνου, στοχεύοντας να εξεταστούν ακόμη περισσότερες γυναίκες. Όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.