Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

«Απάντηση στη δήλωση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης-Μαντουδίου-Αγ. Άννας, κατά τη συνεδρίαση της 12/12/2011»

ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ – ΛΙΜΝΗΣ – ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Απάντηση στη δήλωση του Προέδρου
του Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης-Μαντουδίου-Αγ. Άννας, κατά τη συνεδρίαση της 12/12/2011»

     κ. Τζαχρήστο,
          Μόνο από διάθεση, υπέρμετρη μάλιστα όπως λέτε, να ακουστούν διαφορετικές απόψεις, δεν χαρακτηρίζεται η συμπεριφορά σας κατά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
          Δεν πρέπει εσείς που με τη στάση και την ανοχή σας ενθαρρύνετε κάθε φορά τον προπηλακισμό (φραστικό ή με πράξεις) Δημοτικών Συμβούλων και πολιτών που εκφράζουν απόψεις διαφορετικές από τις δικές σας από «στημένους τραμπούκους», να μιλάτε για ευγένεια και ευπρέπεια.
Κάτω από τέτοιες συνθήκες τρομοκράτησης, η στάση σας μόνο σαν φασισμός μπορεί να χαρακτηρισθεί. Μας συγχωρείτε που στην προηγούμενη ανακοίνωσή μας χαρακτηρίζαμε φασιστική μόνο την ενέργεια του Δήμαρχου να σκίσει δημόσιο έγγραφο που κατατέθηκε στο Προεδρείο, …..και ξεχάσαμε τον Πρόεδρο.
          Είναι αδυναμία του Προεδρείου, να συμμετέχουν και πολίτες στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και να εκφράζουν τις απόψεις τους άμεσα για θέματα μείζονος σημασίας, όπως αυτό της ΤΕΡΝΑ; Νομίζετε ότι κάνετε χάρη σε κάποιους;

          ΟΧΙ!!! Εμείς έτσι εννοούμε την άμεση Λαϊκή Συμμετοχή, όταν μάλιστα δεν παρέχεται άλλη δυνατότητα έκφρασης στο λαό.
Ο λαός επιβάλλεται να συμμετέχει ενεργά στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων που τον αφορούν και όχι απλά να παρευρίσκεται σαν άβουλος και άφωνος ακροατής ή χειροκροτητής, σύμφωνα με την ερμηνεία που εσείς δίνετε σε «κανονισμούς και διατάξεις».
          Αναφέρεστε επίσης σε «καβάλημα καλαμιού» από εμάς. Επιστρέφουμε το χαρακτηρισμό. Εμάς μας χαρακτηρίζουν οι διαρκείς αγώνες όλα τα χρόνια που ζούμε και υπηρετούμε τον τόπο μας.
Προσωπικά μάλιστα, σαν Στάθης Λιαγκάκης, έχω καταξιωθεί στις συνειδήσεις των συμπολιτών μας μέσα από τους αγώνες των εργατών και των αγροτών της περιοχής μας.
          Άλλος είναι αυτός που εμφανίστηκε όψιμα σαν «σωτήρας» ξαφνικά στα 60 του διεκδικώντας θώκους. Αν δεν πάει ο νους σας τελευταία παίζει και το ρόλο …..του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
          Όσο για τις κομματικές εντολές, στις οποίες τάχα δυσκολευόμαστε να φέρουμε αντιρρήσεις, τέτοιες είναι μόνο αυτές που παίρνουμε από τους συμπολίτες μας και κανένα άλλο.
Ποτέ άλλωστε δεν κρύψαμε την κομματική μας ταυτότητα. Αντίθετα είμαστε περήφανοι που αγωνιζόμαστε και μέσα από τις γραμμές του τιμημένου Κ.Κ.Ε. για την ανατροπή του συστήματος που εσείς υπηρετείτε και το οποίο έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση το λαό μας.
          Καλούμε λοιπόν του συμπολίτες μας, να συμμετέχουν μαζικά, συσπειρωμένα και αποφασιστικά στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, για τα ζητήματα που θεωρούν ότι τους αφορούν.
Αυτή άλλωστε είναι και μία μορφή της λαϊκής συμμετοχής και της λαϊκής κυριαρχίας. Σ’ αυτές πιστεύουμε και γι’ αυτές θα αγωνιζόμαστε!!!!

      Λίμνη 18/12/2011.
Στάθης Λιαγκάκης – Δημοτικός Σύμβουλος
Βαγέλης Γεωργατζής – Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.