Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Κοπή βασιλόπιτας του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΝΟΗ


ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ


Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου KAMINOS RESORT στη Λίμνη, κόπηκε η βασιλόπιτα του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΝΟΗ του Δημάρχου Ανέστη Ψαρρού .


Στην όμορφη τελετή, εκτός από τον Δήμαρχο, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των επιχειρήσεων του Δήμου, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη Δημοτικών και Τοπικών συμβουλίων , μέλη και φίλοι  του συνδυασμού .

Στην τοποθέτηση του  ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του Δήμου, στις δυσκολίες προσαρμογής στην νέα περίοδο από τον «Καποδίστρια» στον «Καλλικράτη» και τις συντονισμένες προσπάθειες για να ανταποκριθεί η νέα δημοτική αρχή στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που ανακύπτουν καθημερινά. Ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά και παρακάλεσε τους παρευρισκόμενους συνεργάτες να αναδείξουν τα προβλήματα που τυχόν υπήρξαν την χρονιά που πέρασε και πως θα μπορέσουν αυτά να εμβληθούν και να λυθούν στο μέλλον.
 Σύντομες τοποθετήσεις έγιναν από τους αντιδημάρχους, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και  πολλούς παρευρισκόμενους, όπου παρουσιάστηκαν διάφορα θέματα τοπικού κυρίως ενδιαφέροντος και η εκδήλωση έκλεισε με αποφώνηση του Δημάρχου και απάντηση σε διάφορα ερωτήματα που τέθηκαν. Ακολούθησε ανταλλαγή ευχών και έγινε η κοπή της βασιλόπιτας, που ευλογήθηκε από τον πατέρα Ευάγγελο και πατέρα Δημήτριο , που συνοδεύτηκε από μικρή δεξίωση.

.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.