Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιδοτήσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜμΕ) όλων των κλάδων από το ΕΣΠΑ

Σύμφωνα με ανακοινώσεις που έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κ. Χατζηδάκης, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012, η προκήρυξη θα μείνει ανοικτή για 2 μήνες, ενώ όπως δεσμεύτηκε ο υπουργός, θα διαρκέσει μόνο 2 μήνες η αξιολόγηση των προτάσεων.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Αναμνήσεις...

Η Φωτο στο Γήπεδο Μαντουδίου στις γυμναστικές επιδείξεις του Δημ. Σχολείου.Γεννηθέντες το 1959 ,1960 και 1961.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου


            Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου στο κτίριο Μελά στη Λίμνη, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012  και ώρα 17.00  μ.μ ,σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέματα:

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΝΤΟΥΔΙ '76 (Η ταινία)

Η Μεγάλη Απεργία αποτέλεσε ένα γεγονός σταθμό για την μεταπολιτευτική Ελλάδα και έγινε κινηματογραφική ταινία με τίτλο «Μαντούδι 76» διάρκειας 1ωρας και 10 λεπτων.

ΜΑΝΤΟΥΔΙ '76 - Μέρος 1o από mantoudinews "Νομιμότητα και δικαιοσύνη δεν ειναι ποτέ μαζί. Η πρώτη βρίσκεται στούς στρατούς, στίς αστυνομίες,στά δικαστήρια,στίς φυλακές. Η δεύτερη -σ΄ανατολή και δύση-βρίσκεται στήν κοινωνική κριτική, στίς γροθιές των απεργών και στίς κραυγές των διαδηλωτών"

ΜΑΝΤΟΥΔΙ '76 - Μέρος 2o από mantoudinews
ΜΑΝΤΟΥΔΙ '76 - Μέρος 3o από mantoudinews
ΜΑΝΤΟΥΔΙ '76 - Μέρος 4o από mantoudinews

Οι νέες αρμοδιότητες που μεταφέρονται στους δήμους μας










Από: Παναγιώτη Κούβαρη

Μια σειρά από 200 και πλέον αρμοδιότητες που αφορούν τη γεωργία, την κτηνοτροφία και την αλιεία, αλλά και αρμοδιότητες που αφορούν συνεργεία, εκδόσεις αδειών, διενέργειες ελέγχων, επιβολή κυρώσεων, κλπ. μεταφέρονται από τις πρώην Νομαρχίες, λόγω της εφαρμογής του Καλλικράτη, στους δήμους της Εύβοιας από 1ης Ιανουαρίου του 2013.
Σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιοποιηθεί έως σήμερα, από τους δήμους της Εύβοιας, πέραν των αρμοδιοτήτων που θα αφορούν τον αγροτικό τομέα, θα ασκούνται, μεταξύ άλλων, οι ακόλουθες αρμοδιότητες:

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ποδοσφαιρικές Αναμνήσεις...

Η φώτο απο τη δεκαετία του ' 70 στο Γήπεδο Μαντουδίου.
Θύμιος θωμάς-Γιάννης Ταμπάκος-Γιάννης Βέττας-Κώστας Λουκάς-Γιώργος Λάμπρου και Λευτέρης Παπαδήμος

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 17- 11- 2012

Απο:maxairask
Οι φωτογραφίες αυτές πάρθηκαν από το κτίριο της αρχιτεκτονικής του Ε.Μ.Π όπου υπάρχει έκθεση φωτογραφιών και γεγονότων από εποχή πριν το Πολυτεχνείο και μετα από αυτό.Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αναφέρουν την απεργία στον "Σκαλιστηρη" μέσα στις μεγάλες απεργίες της εποχής εκείνης(μεταπολίτευση) και αναφέρουν και το ιστορικό της απεργίας..  




Σχετικά με την Μεγάλη Απεργία κλίκ εδώ

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Πρόταση για εφαρμογή προγράμματος κομποστοποίησης απορριμμάτων










Από: Παναγιώτη Κούβαρη

Διάφοροι δήμοι της χώρας, χρησιμοποιώντας το χρηματοδοτικό μέσο της ΕΕ για τη στήριξη έργων που αφορούν το περιβάλλον και τη διατήρηση της φύσης "LIFE-Περιβάλλον", εφαρμόζουν πρόγραμμα κομποστοποίησης απορριμμάτων.

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Μην ασχολείσαι...

φωτο:Tiganitas Sotiris's

Kireas.org: Παράνομη χωματερή δήμου κοντά στα «Τέμπη» της Ευβοίας στο Μαντούδι

Απο:kireas.org
Σαν «Τέμπη» της Εύβοιας χαρακτηρίζεται το κομμάτι της   κοιλάδας του ποταμού Κηρέα μεταξύ Προκοπίου και Μαντουδίου.   Η πυκνή βλάστηση  του αιωνόβιου πλατανόδασους και το φυσικό κάλλος της κοιλάδας της έχουν δώσει δίκαια την προσωνυμία Τέμπη της Εύβοιας. Χιλιάδες τουρίστες και προσκυνητές κάθε χρόνο απολαμβάνουν αυτό το φυσικό θαύμα της βόρειας Εύβοιας.

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Tακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

      Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου (κτίριο Μελά) στη Λίμνη, την  Δευτέρα 10η Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 16.00  μ.μ  σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέματα: