Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Επίσκεψη κλιμακίου της ΔΗΜΑΡ στο Δήμο Μαντουδίου....

 Απο:Γραφείο Τύπου
Κλιμάκιο της Ν.Ε. της ΔΗΜΑΡ Ευβοίας με επικεφαλή το βουλευτή Δ. Αναγνωστάκη, το γραμματέα της Ν.Ε., Α. Παύλοβιτς και τα στελέχη της Η. Καπράλο, Σ. Κουρνιώτη και Α. Παπανδρέου, συναντήθηκαν την Κυριακή 27/1 με το Δήμαρχο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας, κ. Ψαρρό, στο Δημαρχείο Μαντουδίου.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης αντιδήμαρχοι, κάτοικοι της περιοχής και παλαιοί εξορύχτες του Μαντουδίου. Ο κ. Δήμαρχος ανέδειξε τα προβλήματα της περιοχής και ζήτησε τη συμπαράσταση και βοήθεια της ΔΗΜΑΡ στα οξυμένα χρονίζοντα προβλήματα όπως ο κεντρικός οδικός άξονας, η ανάδειξη του θρησκευτικού και πολιτιστικού τουρισμού (Αγ. Ιωάννης Ρώσος, Όσιος Δαυίδ, μουσείο Κερασιάς, αξιοποίηση λιμένα Κυμασίου). Ζήτησε επίσης τη βοήθεια της ΔΗΜΑΡ στο θέμα της ανάπτυξης, όπως της λειτουργίας της ΒΙΠΕ Μαντουδίου με έναρξη εργασιών της ΤΕΡΝΑ στις εξορύξεις και στο εργοστάσιο ενέργειας. Μάλιστα τονίστηκε μετά την έκδοση και της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που εγκρίνει τη ΜΠΕ και απαλλάσσει τους κατοίκους από τους φόβους της εγκατάστασης χαρακτηριστικά οχλουσών βιομηχανιών, σύμφωνα με τις προτάσεις του, ανοίγει ο δρόμος για την όσο πιο σύντομη λειτουργία του λατομείου και του εργοστασίου που θα προσφέρουν θέσεις εργασίας σε ένα πληθυσμό που μαστίζεται από την ανεργία και την πίεση της οικονομικής συγκυρίας. Την τοποθέτηση αυτή του κ. Δημάρχου συνόδεψαν οι συναισθηματικά φορτισμένες φωνές των κατοίκων της περιοχής με την κατάθεση της αγωνίας τους για την έναρξη λειτουργίας του έργου.
Για τη ΔΗΜΑΡ Ευβοίας, τα αναφερθέντα προβλήματα έκρουσαν ανοικτές θύρες. Διότι είναι γνωστό ότι πρώτο από όλα τα κόμματα, η ΔΗΜΑΡ έχει πάρει θέση θετική για την ανάπτυξη του Δήμου και των επενδύσεων σε αυτόν. Περισσότερο δε σήμερα που εξέλιπαν, βάσει της ΚΥΑ και οι όποιοι τελευταίοι περιβαλλοντικοί φόβοι. 
Στη συνέχεια, το κλιμάκιο της ΔΗΜΑΡ επισκέφθηκε τη Λίμνη όπου συναντήθηκε με στελέχη του κόμματος στην περιοχή και συζήτησε τα προβλήματα της περιοχής και τη δυνατότητα να συνδράμει η ΔΗΜΑΡ στην επίλυσή τους μέσω της παρουσίας της στη Βουλή και της συμμετοχής της στην κυβέρνηση.

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.