Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Καλυβιώτης: Για ένα Δήμο δίπλα στον πολίτη.

Συνεχίζει δυναμικά τον προεκλογικό αγώνα η «Ενωτική Δημοτική Κίνηση» με πετυχημένες περιοδείες σε Κήρινθο, Στροφυλιά, Φαράκλα, Μετόχι, Σπαθάρι, Πήλι, Βλαχιά, Παραλία Αγ. Άννας και στα χωριά Παλαιοχώρι, Καλαμούδι, Δρυμώνα.


Ο επικεφαλής του συνδυασμού Χρήστος Καλυβιώτης, υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί σύμβουλοι επισκέφθηκαν και τη Mονή του Οσίου Δαυίδ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των επισκέψεων της «Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης» ζεστή ήταν η ανταπόκριση των δημοτών, οι οποίοι υποδέχτηκαν τον κ. Καλυβιώτη με χειροκροτήματα δηλώνοντας με τον πιο όμορφο τρόπο τη δυναμική τους συμπαράσταση και τη στήριξή τους στο πρόγραμμα του συνδυασμού.

Ο κ. Καλυβιώτης, όπως μέχρι τώρα πράττει, συνομίλησε με τους κατοίκους οι οποίοι του έθεσαν τα ερωτήματά τους για τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα χωριά τους και ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση.

Ο Χρήστος Καλυβιώτης τόνισε επανειλημμένα πως τα χωριά του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας πρέπει να πάρουν ξανά ζωή και η καθημερινότητα των κατοίκων να γίνει λειτουργική, εύκολη και πάνω απ’ όλα ποιοτική.

Με βασικό σύνθημα την ενότητα, την συνοχή και την ομόνοια στέκεται αρωγός για ένα Δήμο δίπλα στον πολίτη.
ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.