Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Λιαγκάκης: Ερχόμαστε για να διεκδικήσουμε και να αγωνιστούμε

Η  ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ δεν τάζει, ... διεκδικεί

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Στάθης Λιακγάκης και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος  Νίκος Γεραλής  μίλησαν στην πλατεία της Αγίας Άννας την Κυριακή 11/5, λέγοντας πως το πρόγραμμα του συνδυασμού της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ είναι διεκδικητικό.


  Δεν ερχόμαστε για να τάξουμε, ούτε λιμάνια, ούτε εργοστάσια. Ερχόμαστε για να διεκδικήσουμε και να  αγωνιστούμε μαζί με τον κόσμο για όλα αυτά που  δικαιούμαστε, δρόμους, υγεία, συγκοινωνία, σχολεία, καθαριότητα, μόνιμη δουλειά. Όλα αυτά που τα έχουμε πληρώσει και ξαναπληρώσει και κάποιοι με τις πολιτικές τους μας τα στερούν.

  Φορολογούμαστε για την υγεία, για τους δρόμους και τη συγκοινωνία, για την καθαριότητα. Και όμως αυτοί οι φόροι παρακρατούνται από το κράτος αντί να δίνονται στους Δήμους γι αυτές τις υπηρεσίες προς τους πολίτες .

  Τι έκανε η παρούσα  Δημοτική αρχή ; Εφαρμόζει την αντιλαϊκή  πολιτική της συγκυβέρνησης. Κι άλλοι φόροι στην πλάτη του κοσμάκη. Αύξησαν τα Δημοτικά τέλη και κατάρτισαν προϋπολογισμούς με κύρια πηγή εσόδων τους φόρους και τα τέλη.

  Οι εκλεγμένοι με τη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ συγκρούστηκαν και αντέδρασαν σθεναρά σε κάθε αντιλαϊκή απόφαση μέσα στο Δημ Συμβούλιο. Συμπαραστάθηκαν σε όλους τους εργατικούς αγώνες στην περιοχή μας. Βρέθηκαν στους χώρους δουλειάς, σε απεργίες και κινητοποιήσεις.

   Οι ομιλητές κάλεσαν τον κόσμο να έχει το κεφάλι ψηλά  και να δώσει δύναμη στους αγώνες του στηρίζοντας τα ψηφοδέλτια της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.